tannlege Yun Therese Korstadhagen Smestad

Yun Therese Korstadhagen

Tannlege

 

Yun Therese Korstadhagen er praksiseier og utdannet fra det Odontologiske fakultet i Oslo med autorisasjon i lystgass og sedasjonsbehandling. Hun har tidligere jobbet offentlig ved Nesodden tannklinikk med mye sedasjon av barn. Etter dette jobbet hun i Fredrikstad som allmenntannlege ved en spesialistklinikk for tannkjøttsykdommer og tannregulering. Hun har også jobbet som instruktørtannlege ved Tannlegehøyskolen med praktisk undervisning av tannlegestudenter. Korstadhagen er autorisert til å lage søvnapnéskinner fra Somnomed. Hun utfører estetisk tannregulering for voksne med Invisalign og Inman Aligner. Tannlege Korstadhagen har spesialkompetanse i implantatprotetikk, det vil si at hun er godkjent til å utføre implantatprotetisk behandling med stønad fra trygden. Hun gjennomfører alle typer kirurgiske behandlinger som fjernelse av visdomstenner, biopsier og setter tannimplantater.

Korstadhagen sitter som medlem av Oslo tannlegeforenings klagenemnd. Klagenemndens formål er å bidra til å forebygge og løse konflikter mellom pasienter og tannleger som er medlemmer av Den norske tannlegeforening (NTF)

Tannlege Korstadhagen har pasienter fra steder som Vinderen, Røa, Ullern, Holmenkollen, Majorstuen, Hovseter, Skøyen, Nydalen, Tåsen og Valdres. 

 

Skriv ut